Kandylas kandované ovoce MIX 180g


119 Kč

Zlevněný produkt Kandylas kandované ovoce MIX 180g od výrobce Kandylas u nás najdete v akci za 119 Kč.

Kandylas kandované ovoce MIX 180g Mix čtyř druhů řeckého kandovaného ovoce (třešně, Amarene třešně, Kumquat, Višně) bez sirupu - jednotlivé kandované plody v dárkovém balení. Obsah balení: 180g Složení: Třešně (90% třešně Bigarreaux, glukozový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aromatická složka, konzervant: sorban draselný, barvivo: karmín). Amarene třešně (90% třešně, glukozový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aromatická složka, konzervant: sorban draselný, barvivo: Briliant Black BN, anthokyan). Kumquat (90% Kumquat, glukozový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aromatická složka, konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová), Višně (90% višně, glukozový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aromatická složka, konzervant: sorban drasný). Skladování Skladujte v temnu a suchu při teplotě 6 °C - 18 °C. Kumquatový strom , původem z Východní Asie, byl na ostrově Korfu vysazen v r. 1860. Plodí malé citrusové plody, v překladu z čínštiny jejich název znamená Zlatavě oranžový. Kůra plodů je chutná, příjemně sladká a skvěle se snoubí s kyselou dužinou. Plody Kumquatu se konzumují vcelku a po jejich rozkousání máte pocit, že jste okusili samu podstatu života – hořkosladký zážitek. Recept na domácí Kumquat likér najdete na našem webu. Γλυκό Κουταλιού Κουμ Κουάτ Γλασέ Džemy KANDYLAS se vyrábějí z ovocných plodů vynikající kvality. Jedná se o džem s přívlastkem "extra", protože jeho obsah ovoce přesahuje 55% a neobsahuje žádné konzervační látky. Rozmanitost chutí je skvělá, stejně jako nepřeberné množství ovoce, které existuje v Řecku. Naše společnost působí v oblasti výroby potravin od roku 1927. V roce 2009 byla převedena do nové nejmodernější výrobní jednotky o rozloze 5500 m2. Výrobní zařízení fungují za vynikajících podmínek, aby byla zajištěna hygiena a kvalita potravin. • 1927 : Po malé asijské katastrofě přišel do Soluně Ioannis Kandylas. Přinesl s sebou všechny znalosti o tradičních výrobcích a podařilo se mu založit továrnu na výrobu karamelu, vaflí, chalvy a dalších různých cukrovinek. • 1940: Továrna Ioannisa Kandilase je zničena požárem. Se svým synem Nikolaosem Kandilasem (otcem současného majitele) se tak trvale usadili ve Verii, kde pokračovali v tradiční výrobě chalvy, tahini a dalších lahůdek. • 1981: V roce 1981 převzal vedení společnosti současný manažer, Stylianos Kandylas. Zachování tradice předávané z generace na generaci a ještě větší rozšíření sortimentu o tradiční výrobky. Tak vznikla řada tradičních sirupů a zákusků. • 2008: Společnost Kandylas se od té doby nadále vyvíjela, a tak se počátkem roku 2008 zcela přestěhovala do svých nových nejmodernějších zařízení v průmyslové oblasti nedaleko Verie. • 2010: Společnost KANDYLAS, která má vzestupný kurz, podniká první kroky mimo Řecko. Účastní se tak své první mezinárodní výstavy v Moskvě v roce 2010. Od té doby se společnost téměř každý rok účastní největších mezinárodních výstav na světě. • 2016: Díky požadavkům spotřebitelů, jsme vytvořili první produkty se stevií. • 2018: Tím však nekončíme. V kombinaci s novými trendy a potřebami trhu jsme pomocí nových výrobních jednotek vytvořili tahini pomazánky a chalvu. Jedná se o inovativní produkty, které nadchly spotřebitelskou veřejnost. • Nyní: Jelikož se stále jedná o rodinný podnik, byla na řadě nová generace, která tomuto podnikání prospěje. Synové Stylianos Kandilas, George a Nikos přišli dát nové nápady a svou energii, aby udrželi a pokračovali v tomto dobrodružství plném chuti a tradice.
Obsah balení 180g