Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.08.2020
Vánoční předoobjednávky
Pokud máte zájem o dárkové balíčky, jako originální Vánoční dárek. Tak Vám můžeme připravit krabičku, která bude naplněna zbožím, dle Vašeho přání. Po... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.09.2020
Med a jeho složky
Víte jako složky medu na nás působí blahodárně ? Proč je med léčivý ? číst celé
22.12.2018
Ořechy a jejich blahodárné účinky
Ořechy né jen že jsou dobré , ale hlavně obsahují látky prospěšné pro naše zdraví. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Čokolády a Kakao
  3. Hořká čokoláda 100%, ZLOMKY (200g)

Hořká čokoláda 100%, ZLOMKY (200g)

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 100%, ZLOMKY    Čokoláda není temperovaná, což je proces zahřívání a následného chlazení, proto není lesklá a křupavá (jako tabulková č... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 ks
295 Kč
257 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CTHCZ
Kompletní specifikace

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 100%, ZLOMKY 

 

Čokoláda není temperovaná, což je proces zahřívání a následného chlazení, proto není lesklá a křupavá (jako tabulková čokoláda). Neobsahuje stopy mléka.

Zlomková čokoláda je vhodná k dalšímu zpracování - na pečení, polevy, dezerty...

Čokoláda je vhodná i pro vegany

NEOBSAHUJE STOPY MLÉKA ANI OŘECHŮ.

Složení: Kakaové boby. Obsah kakaové sušiny 100%.

V této čokoládě nejvýrazněji poznáte chuť ekvádorských kakaových bobů. Je typicky silné hořké chuti s lehce kyselým podtónem kakaových bobů. 100% čokoláda není slazená, je vhodná pro milovníky pravé hořké chuti a pro diabetiky. Vychutnejte si opravdu jedinečnou pravou silnou chuť čokolády.


Často dostáváme dotazy, jak se liší naše 100% tabulková čokoládakakaová hmota, a Hořká čokoláda 100% - zlomky. Ve skutečnosti se liší pouze způsobem zpracování. Přestože je složení úplně stejné (pouze kakaové boby), tak již při prvním ochutnání zjistíte, ze chuť je úplně jiná. Kakaová hmota vzniká mletím kakaových bobů po velmi krátkou dobu, proto je struktura hrubší, chuť je velmi hořká, kyselá  a jsou v ni cítit rozmanité podtóny. Ve 100% tabulkové čokoládě jsou chutě jemnější,což je dáno právě délkou hnětení v melanžéru (50 až 70 hodin). Tato naše hořká čokoláda 100% - zlomky je již hnětená v melanžéru, takže chuť je jemná (stejně jako naše tabulková čokoláda 100%), ale tyto zlomky neprošly temperovacím procesem, proto nebudou tak krásně lesklé a křupavé jako 100% tabulková čokoláda, která prošla temperací.

Rekapitulace:

kakaová hmota - vzniká mletím kakaových bobů velmi krátkou dobu, proto je struktura hmoty hrubší, chuť je velmi hořká, kyselá.

hořká čokoláda 100% zlomky - hmota hnětena v melanžéru několik hodin, chuť je jemná, ale čokoláda neprošla temperovacím procesem, proto není lesklá a křupavá

tabulková hořká čokoláda 100% - hmota hnětena v melanžéru několik hodin, poté temperování a nalévání do forem = tabulková čokoláda je lesklá a křupavá, chuť je jemná.

Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

 

Osobní převzetí objednaného zboží: 
- možnost po domluvě
- Klapálkova , Praha 4 
Platby hotově NEPŘIJÍMÁME. 
Platba kartou je možná. 
Tel: 731 404 192
Kontakty
Tomáš
(Po-Pá, 8-16 hod.)
vytvořil a zajišťuje marketing: www.tomasholzbach.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz